Home Uncategorized Në bazë të peshës, ja sa litra ujë duhet të pini

Në bazë të peshës, ja sa litra ujë duhet të pini

492
0

Secila dietë dhe mënyrë e humbjes në peshë nënkupton konsumimin e sasisë së mjaftueshme të ujit, që është dy litra, tetë gota.

Ja sa sasi të ujit në ditë duhet të pini në mënyrë që të humbni në peshë, në krahasim me peshën tuaj trupore.

– Keni 60 kg, çdo ditë duhet të pini 2 litra ujë
– Keni 65 kg, çdo ditë duhet të pini 2,1 litra ujë
– Keni 70 kg, çdo ditë të pini 2,3 litra ujë

– Keni 75 kg, çdo ditë të pini 2,5 litra ujë
– Keni 80 kg, çdo ditë duhet të pini 2,6 litra ujë
– Keni 85 kg, çdo ditë duhet të pini 2,8 litra ujë

– Keni 90 kg, çdo ditë duhet të pini 3 litra ujë
– Keni 95 kg, çdo ditë duhet të pini 3,2 litra ujë
– Keni 100 kg, çdo ditë duhet të pini 3,3 litra ujë

– Keni 105 kg, çdo ditë duhet të pini 3,4 litra ujë
– Keni 110 kg, çdo ditë duhet të pini 3,6 litra ujë
– Keni 115 kg, çdo ditë duhet të pini 3,7 litra ujë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here